Praktikprogram

Læs mere om tidligere praktikanters oplevelser her

Hos s360 har jeg fået styrket og udvidet min ekspertise inden for teknisk SEO. Tidligt i praktikken har jeg fået lov at sidde med opgaver, der generer værdi for kunderne. Selvom jeg er ’praktikant’, har jeg følt mig som en del af teamet fra dag et af. Jeg kan kun anbefale praktik hos s360.

Jacob Brix

Jacob Brix Praktikant

Gennem mit praktikforløb hos s360 har jeg fået en masse udfordringer, da jeg er blevet kastet ud i ting som jeg aldrig har prøvet før, udfordrende men super spændende! Fra dag et har jeg følt jeg var en del af teamet.
Medarbejderne i det team jeg sidder i, har taget enormt godt mod mig, og de har altid tid til at hjælpe mig med de udfordringer jeg har. Gennem de sociale tiltag der har været i virksomheden i den tid jeg har været her, har jeg også fået en masse ud af de andre i virksomheden.
s360 er en rigtig spændende virksomhed i vækst, og byder på en masse forskellige udfordringer og selvfølgelig muligheder for mig – Jeg ser frem til at komme rigtigt i gang med at arbejde her til sommer – Jeg har nemlig været så heldig at få tilbudt et job som PPC specialist efter endt uddannelse, som jeg har takket ja til.
Mit praktikforløb hos s360 har været enormt spændende, og udfordret mig meget. Det er klart en virksomhed som jeg vil anbefale andre at søge praktik hos!
Emil Hammershoej Kirk

Emil Hammershøj Kirk Praktikant

Som praktikant hos s360 fik jeg ansvar fra dag ét, og det har været et kæmpe selvtillidsboost at opdage, at mine evner skaber værdi uden for universitetets mure. Tempoet er højt, men det samme er humøret i teamet, og alle er gode til at hjælpe hinanden godt i mål. Er du selv opsøgende, er der rig mulighed for at få prøvet en masse forskelligt af, og derigennem dygtiggøre dig inden for det, du brænder for. Jeg vil til hver en tid anbefale s360 til fremtidige praktikanter.

Linnea Larsen

Linnea Larsen Praktikant