Et kig bag kulisserne hos s360 – 2018

Af Jakob Vedel Kategori: Nyheder fra s360

Julen står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på året, der gik. Det samme gjorde jeg nemlig her på bloggen i 2015, 2016 og 2017.

2018 har på mange måder været “business as usual”, hvilket hos s360 betyder et særdeles begivenhedsrigt år. Derfor kan det da også være svært at fremhæve enkelte øjeblikke i løbet af sådan et år. Magien opstår, efter min mening, også i det lange, seje træk, hvor vi hver dag stræber efter at blive dygtigere og levere endnu bedre resultater for vores kunder.

Men dét kan selvfølgelig ikke lade sig gøre uden vores fantastiske medarbejderstab, der i år er vokset fra ca. 40 til over 50 medarbejdere – og ikke alene på vores kontorer i Danmark.

2018 blev nemlig året, hvor vi åbnede vores første datterselskab i udlandet. Valget faldt på Sverige, hvor vi i sommer slog dørene op til vores nye afdeling i Malmø.

I september blev denne ekspansion efterfulgt af etableringen af et datterselskab i Finland, således vi nu også kan byde kunder velkommen i vores eget kontor i hjertet af Helsinki.

I september 2018 havde vi ligeledes fornøjelsen af at sende en delegation til Dubai, hvor vi var nomineret til en pris ved det flot anlagte MENA Search Awards. s360 var nomineret i kategorien Best Use of Search for vores arbejde med Arla i Mellemøsten, og selvom vi måtte rejse hjem uden selve prisen, var det med kufferten fuld af inspiration og store oplevelser.

Også hjemme i Danmark har 2018 budt på spændende begivenheder.  Som mange vil vide, flyttede vi sidste år i nye lokaler på Aarhus Ø, og de flotte rammer er blevet brugt flittigt til afholdelse af forskellige events om både Google, Facebook og Amazon.

Sidstnævnte har vi i 2018 fulgt ekstra tæt, og vi startede derfor også en ny afdeling i virksomheden, som udelukkende arbejder med Amazon og andre marketplaces. Skulle du selv have lyst til at høre mere om mulighederne på Amazon, eller vil du bare gerne inviteres, næste gang vi holder events, så tag endelig fat i mig eller en af mine kollegaer.

I årets løb har der selvfølgelig også været plads til flere hyggelige arrangementer efter arbejdstid, men den største fest var igen i år vores julefrokost, som blev holdt på Varna Palæet i Aarhus i starten af december. Her var alle kollegaer fra Aarhus, København, Malmø og Helsinki samlet til en festlig aften med 1920’er tema – og det var derfor muligt at have en lille fjer på i mere end én forstand.

Til julefrokosten blev der takket for den store indsats i det forgangne år og sat nye målsætninger for det kommende. Samtidig kunne vi konstatere, at vi får brug for et vidvinkelkamera, hvis vi i 2019 skal gøre os forhåbninger om at få alle med på det obligatoriske fællesfoto.

En af de nye skikkelser hos s360 er Nikolaj Mogensen, som vi her i december har budt velkommen til. Nikolaj kommer som Head of SEO til at lede et stort og velfungerende team, og jeg er overbevist om, at han er profilen, der kan være med til at rykke os og vores kunder længere endnu.

En sidste glædelig nyhed her i slutningen af året fik vi forleden, da Computerworld udgav deres årlige liste over it-kometer. Her fik s360 nemlig en flot førsteplads inden for kategorien Digital markedsføring og en 9. plads blandt alle 1.300 it-virksomheder i undersøgelsen.

Skulle du selv have lyst til at samarbejde med s360, eller er du på udkig efter nye udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte på jakob@s360.dk.

Og så vil jeg ellers runde af med at takke alle vores ambitiøse kunder, som det hver dag er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med. Der er meget i vente fra s360 i 2019, og vi vil arbejde benhårdt for, at det også bliver jeres hidtil bedste år.

Med ønsket om en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!