Google Premier Partner

s360 er Google Premier Partner

I sommeren 2016 relancerede Google deres partnerprogram inden for AdWords, så det nu er muligt for bureauer at opnå 2 forskellige niveauer. Siden da har vi hos s360 haft den højeste status som Premier Partner. Se vores Partner profil her.

Hvad kræver det at blive Google Partnere

Der findes to udgaver af Partner-badget. Det blå badge indikerer at bureau er Google Partner og det røde badge er tegn på at bureauet har opnået status som Premier Google Partner.

partner-edited

For at blive Google Partner (blåt badge) skal et bureau opfylde følgende:

  • Have én person, som har bestået certificeringen i AdWords.
  • Administrere et AdWords spend på tværs af kunder på min. 10.000 USD.
  • Mindst 12 måneders forbrugsaktivitet på AdWords-managerkontoen

For at blive Google Premier Partner (rødt bagde) skal et bureau desuden opfylde:

  • Have min. 2 personer, som har bestået certificeringen i AdWords
  • Administrere et større AdWords spend
  • Større krav til effektivitet-score
Telefon70 70 22 43
E-mailinfo@s360.dk

Det kan være svært at finde et bureau, der formår at koble teknisk indsigt i online annoncering med forretningsforståelse. For os er det vigtigste, at vores marketing tiltag kan spores direkte tilbage til bundlinjen og at vi får det optimale ud af alle platforme til rådighed. s360 har været særdeles dygtige til at skalere indsatsen på Facebook og Google til stor gavn for vores forretning.

Michael Friis CMO

s360 leverer en høj faglighed i arbejdet med FTF-A’s onlineindsats. Herudover har vi i samarbejdet konstant fokus på udvikling af indsatsen. Denne dynamik er afgørende for, at have succes i arbejdet med onlinemedier, og s360’s tilgang til dette, er en afgørende årsag til, at vi i FTF-A har valgt netop s360 som leverandør.

Kim Hagen Salgs-og marketingschef

Når man ikke har erfaringen, er det svært at skabe gode resultater. Vi har tillid til vores Google Partner og har kun positivt at sige om dem.

Morten Grabowski Kjær Medstifter med Ann Louise Aasted, Luksusbaby.dk