Et kig bag kulisserne hos s360 – 2015

Af Jakob Vedel Kategori: Nyheder fra s360

I forbindelse med lanceringen af vores nye website vil vi i dette blogindlæg gerne give jer et lille kig bag kulisserne her hos s360. Personligt synes jeg altid, det er interessant, når virksomheder åbner en smule op og viser, hvordan det også er at arbejde i eksempelvis et bureau.

2015 var for os et rigtig spændende år. Vi har udviklet os meget sammen med vores kunder, og vi er gået fra at være 11 ansatte, da vi gik ind i 2015, til i dag at være 20. Desuden er vi netop igang med at åbne et kontor på Tuborg Strandvej for at komme endnu tættere på vores kunder i det københavnske.

Det er fantastisk hver dag at kunne mærke det engagement og den vilje, der kendetegner ikke blot vores kunder, men i særdeleshed også vores medarbejdere.

Her følger et lille tilbageblik på nogle af de oplevelser, vi har haft sammen det seneste år.

Vi startede 2015 ud med en strategitur for hele virksomheden til Island. Her blev ambitionerne for året fremlagt og diskuteret, og efter en række sessions med gennemgang af forskellige fokusområder, stod strategien for 2015 knivskarpt.

Der var selvfølgelig også afsat tid til diverse teambuilding aktiviteter. På billedet herunder står vi klar til at snorkle i en gletcher sø. En kølig fornøjelse, blev vi alle enige om.

s360-gletcher

Heldigvis kunne vi efterfølgende få varmen i den legendariske Blue Lagoon.

s360-lagoon

Også hjemme i Danmark holdt vi i årets løb flere arrangementer for medarbejderne. Her er vi til vinsmagning hos Løve’s Bog & VinCafé i Aarhus.

s360-vinsmagning

Og til klatring hos Aarhus Boulders …

s360-aarhus-boulders

Vi kan generelt godt lide at være fysisk aktive, og i sommer stillede seks seje medarbejdere op til Nordic Race i Aarhus. Alle kæmpede sig flot igennem løbet til trods for varmen og de krævende forhindringer.

s360-nordic

Vi var i årets løb til en række konferencer og spændende foredrag – både som gæster og oplægsholdere. Theresa og Mathias er her på besøg på Facebooks europæiske hovedkontor i Dublin, hvor man havde samlet en række af de største Facebook-bureauer til en opdatering om deres nyeste tiltag. Vi fik selvfølgelig også skrevet vores firmanavn på deres Facebook wall.

s360-facebook

Her holder Frederik i samarbejde med Deloitte et foredrag om remarketing gennem Google AdWords.

s360-deloitte

Jeg selv har blandt andet været forbi Skanderborg Erhvervsklub for at holde et foredrag om søgemaskineoptimering.

s360-skanderborg

s360 bakker op om en række sportsklubber, som alle gør et godt stykke socialt arbejde – heriblandt Bakken Bears, Aarhus Håndbold, AGF Fodbold og Stevnsgade Basket. I september var vi inviteret til en pro/am-turnering hos Bakken Bears, hvor de professionelle spillede på blandede hold med deres sponsorer. Det var en sjov aften, men vi lærte på den hårde måde, at basket er lidt sværere end at spille 21 i skolegården.

s360-bakken

s360 er også sponsor for AGF’s superliga hold, og i den forbindelse havde vi besøg af en netværksgruppe fra Aarhus Elite til en hyggelig formiddag, som startede i vores baggård med kaffe og rundstykker.

s360-aarhus-elite

En anden glædelig begivenhed var, da vi i august vandt en case study konkurrence for alle officielle Google Partnere. Det er vi stadig stolte over. Casen kan findes her.

s360-ready-to-rock

For mig personligt var et af årets højdepunkter, da alle medarbejdere frasagde sig deres julegave, så vi i stedet kunne donere 10.000 kr. til Masaibarn. På den måde var vi alle med til at sikre tre måneders drift af et børnehjem i Tanzania.

s360-masai

Det var lille indblik i, hvad der også har optaget vores tid i 2015. Vi ser frem til et fortsat mindst lige så godt 2016. s360 og search marketing branchen som helhed er i en rivende udvikling, og vi har mange spændende initiativer på tegnebrættet, som løbende vil blive introduceret for vores kunder.