Disse kunder har vi hjulpet

s360 er en særdeles kompetent SEO/SEM partner. Deres konstante fokus på optimering i alle relevante led har betydet, at vi har hævet baren væsentligt ift. det afkast vi får på både SEO og SEM investeringer. De har en positiv og pragmatisk tilgang til tingene, og det er derfor en fornøjelse at arbejde sammen med s360, uanset hvem i organisationen man taler med.

Lisbet Romstad Online Marketingprojektleder

Det kan være svært at finde et bureau, der formår at koble teknisk indsigt i online annoncering med forretningsforståelse. For os er det vigtigste, at vores marketing tiltag kan spores direkte tilbage til bundlinjen og at vi får det optimale ud af alle platforme til rådighed. s360 har været særdeles dygtige til at skalere indsatsen på Facebook og Google til stor gavn for vores forretning.

Michael Friis CMO

s360 leverer en høj faglighed i arbejdet med FTF-A’s onlineindsats. Herudover har vi i samarbejdet konstant fokus på udvikling af indsatsen. Denne dynamik er afgørende for, at have succes i arbejdet med onlinemedier, og s360’s tilgang til dette, er en afgørende årsag til, at vi i FTF-A har valgt netop s360 som leverandør.

Kim Hagen Salgs-og marketingschef